Spouwmuur isolatie

uw woning binnen één dag goed geïsoleerd

Waarom de spouwmuur isoleren?

Spouwmuurisolatie is de voordeligste manier van isoleren. Het wordt van buitenaf aangebracht en geeft dus geen rommel in huis. Ook is het vaak binnen een dag voor elkaar! Dus geen weken in de rommel.

EPS HR++ parels

Het product dat wij gebruiken is de EPS HR++ parel. EPS staat voor Expanded Polystyreen. Dat zijn kleine balletjes die samen met lijm in de spouwmuur worden gespoten. Een kubieke meter EPS parels bevat ongeveer 10 miljoen balletjes.

 

EPS parels hebben een hoop voordelen. Ze zijn milieuvriendelijk, dampdoorlatend, duurzaam en onschadelijk voor de gezondheid. Ook bereik je met EPS-parels een zeer hoge isolatiewaarde.

In 3 stappen naar een duurzame woning

1. Een offerte opvragen

U begint met het aanvragen van een vrijblijvende offerte. Dan nemen wij contract met u op voor een afspraak. Vervolgens komen wij langs om een vrijblijvende offerte aan te bieden.

2. Datum inplannen

Mocht u overtuigd zijn kunt u de offerte online of per brief tekenen. Vervolgens nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor het uitvoeren van de werkzaamheden.

3. Uw spouwmuur isoleren

Wij komen op de afgesproken datum langs, voeren de werkzaamheden uit en laten alles na afloop weer netjes achter. Nu bent u klaar om te besparen en te genieten van een geïsoleerd huis.

Vraag hier binnen 1 minuut uw vrijblijvende offerte aan

Hieronder kunt u uw offerte aanvraag doen. Voor eventuele vragen kunt u contact met ons opnemen via het nummer 085 060 02 57.

Ook zijn wij bereikbaar via Whatsapp chat.

Type woning
Soort isolatie