fbpx

Bodemisolatie

Direct een offerte of een afspraak bij u thuis met één van onze gecertificeerde adviseurs

Voordelen van Bodemisolatie

Bespaar en verhoog het comfort in je woning!

Energiebesparing

Verminder uw energieverbruik en bespaar jaarlijks aanzienlijk op uw stookkosten.

Comfortverbetering

Ervaar een constantere temperatuur in huis, zowel in de winter als in de zomer.

Waardestijging van uw woning

Een goed geïsoleerd huis heeft een hogere waarde op de vastgoedmarkt.

ISDE Subsidie

Tot wel €11,- per m2 aan subsidie

Bodemisolatie met Drowa Isolatiechips

Drowa isolatiechips bieden een revolutionaire aanpak voor bodemisolatie met hun vochtbestendige en schimmelwerende eigenschappen. Deze lichtgewicht chips zijn niet alleen efficiënt in het isoleren van uw kruipruimte, maar drijven ook mee met het grondwaterpeil, wat zorgt voor een constante isolatiewaarde ongeacht de vochtigheid. Drowa’s indrukwekkende Rd-waarden garanderen een aanzienlijke verbetering van uw energie-efficiëntie, terwijl het materiaal actief bijdraagt aan een gezond woonklimaat door de vorming van schimmels tegen te gaan​​.

Bodemisolatie met EPS HR++ Parels

EPS HR++ parels zijn een uitstekende keuze voor bodemisolatie, dankzij hun unieke vermogen om mee te drijven met het grondwaterpeil. Dit zorgt voor een constante isolatie, zelfs bij wisselende vochtigheidsniveaus. Daarnaast bieden de parels bescherming tegen schimmel, omdat ze geen voedingsbodem bieden voor de groei ervan​​. Hun vochtbestendigheid garandeert dat de isolatiewaarde behouden blijft, ongeacht de omstandigheden. Kies voor EPS HR++ parels en profiteer van een duurzame, effectieve isolatie die uw woning warmer en gezonder maakt.

Binnen 24 uur een advies

Advies nodig over Bodemisolatie?

Plan een telefoongesprek in, of boek een afspraak bij u thuis met één van onze adviseurs

Veelgestelde vragen over bodemisolatie

Vragen die we regelmatig krijgen

We hebben de meest gestelde vragen van onze websitebezoekers en klanten verzameld en hier opgesomd voor jouw gemak.

Bodemisolatie is een methode om de kruipruimte van een woning te isoleren door isolatiemateriaal op de bodem van de kruipruimte aan te brengen. Dit materiaal vormt een thermische barrière die voorkomt dat kou en vocht vanuit de grond de woning binnendringen, waardoor het wooncomfort verbetert en de energiekosten verlagen. De isolatie kan bestaan uit verschillende materialen, zoals EPS-parels of isolatiechips, die worden aangebracht zonder ingrijpende verbouwingen.

Bodemisolatie is geschikt voor woningen met een kruipruimte die minimaal 35 centimeter hoog is, waardoor er voldoende ruimte is om het isolatiemateriaal aan te brengen. Het is een effectieve oplossing voor huizen die last hebben van koude vloeren, vochtproblemen of een hoge energierekening. Ook woningen die al voorzien zijn van spouwmuur- of dakisolatie maar nog steeds comfortproblemen ervaren, kunnen baat hebben bij bodemisolatie.

Bodemisolatie biedt meerdere voordelen, waaronder:

  • Verhoging van het wooncomfort door warmere vloeren en minder tocht.
  • Vermindering van vochtproblemen, wat bijdraagt aan een gezonder binnenklimaat.
  • Energiebesparing door betere warmtebehoud, wat leidt tot lagere stookkosten.
  • Eenvoudige installatie zonder grote verbouwingen.
  • Bijdraagt aan de waardevermeerdering van de woning.

De installatie van bodemisolatie is relatief snel en kan meestal binnen één dag voltooid worden. De exacte duur hangt af van de grootte van de kruipruimte en de toegankelijkheid. Het proces vereist minimale voorbereiding en geen ingrijpende verbouwingen, waardoor het een snelle en effectieve manier is om uw woning te isoleren.

Ja, er zijn diverse subsidies en regelingen beschikbaar voor woningeigenaren die investeren in energiebesparende maatregelen zoals bodemisolatie. De beschikbaarheid en voorwaarden van deze subsidies kunnen variëren afhankelijk van uw woonplaats en de actuele regelgeving. De Vries kan u adviseren en helpen bij het aanvragen van deze subsidies, zodat u optimaal kunt profiteren van financiële ondersteuning.

Ervaringen van klanten

Ontdek wat de klanten van De Vries Isolatie vertellen

Onze kruipruimte was eigenlijk te laag volgens de norm om te isoleren maar de vries isolatietechniek heeft hier toch een oplossing voor gevonden. Super nette mensen, fijn contact met de backoffice. Reageren snel en klantvriendelijk


Auteursfoto placeholder

Ingelise, Krommenhoek

Super fijne pragmatische partij

Goede communicatie, ook als er iets mis is gegaan in de planning. Vriendelijke en kundige werklui hebben naar tevredenheid de kruipruimte geïsoleerd en netjes foto’s gemaakt voor het aanvragen van subsidie. Helemaal top!


D Nieuwenhuijse, Naarden

Kruipruimte isolatie topper!

Firma was super netjes aan het werk. ze hebben de kruipruimte geïsoleerd en na afloop alles netjes opgeruimd. personeel was ook behoorlijk vriendelijk


Auteursfoto placeholder

Joep, Lisse

Firma was super netjes aan het werk

Ze bieden een eerlijke prijs, komen hun afspraken na en hebben netjes werk geleverd. De mensen, ook van het kantoor, zijn vakkundig en erg behulpzaam/meedenkend. Bedankt!


Auteursfoto placeholder

Jansen, Bussum

Vakkundig, snel en betrouwbaar

Direct een offerte

Laat je gegevens achter en we gaan direct aan de slag met jouw offerte!

Plan direct een afspraak met één van onze adviseurs

Advies over een specifieke oplossing? Geef dit aan in de afspraak, dan koppelen we je direct aan de juiste adviseur.

Hidden

Volgende stappen: een e-mail add-on synchroniseren

Om het meeste uit je formulier te halen, raden wij je aan dit formulier te synchroniseren met een e-mail add-on. Voor meer informatie over je e-mail add-on opties, bezoek de volgende pagina: (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020). Belangrijk: verwijder deze tip voordat je het formulier publiceert.
Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Adres(Vereist)
Selecteer de dienst(en) die je nodig hebt...(Vereist)