fbpx
EPS HR++ parels

EPS HR++ Parels

Direct een offerte of een belafspraak met één van onze gecertificeerde adviseurs

Voordelen van EPS HR++ Parels

Bespaar en verhoog het comfort in je woning!

Energiebesparing

Verminder uw energieverbruik en bespaar jaarlijks aanzienlijk op uw stookkosten.

Comfortverhoging

Verbeteren het wooncomfort door een stabielere binnentemperatuur te handhaven.

Snelle Installatie

Kunnen snel en zonder grote ingrepen in de woning worden aangebracht.

Duurzaam

De parels zijn bestand tegen vocht en schimmel, waardoor ze een lange levensduur hebben zonder aan isolatiewaarde in te boeten.

Een spouwmuur geïsoleerd door middel van EPS HR++ parels

EPS HR++ Parels voor spouwmuurisolatie

De parels worden samen met een bindmiddel in de spouwmuur geblazen, waar ze zich verlijmen tot een solide, isolerende laag. Deze techniek zorgt voor een complete en naadloze opvulling van de spouw, waardoor koudebruggen worden geëlimineerd en de thermische prestaties van uw woning aanzienlijk verbeteren. Het resultaat is een duurzame isolatie die de energie-efficiëntie verhoogt, stookkosten verlaagt en bijdraagt aan een comfortabel binnenklimaat.

Een kruipruimte geïsoleerd door middel van EPS HR++ Parels

EPS HR++ Parels voor bodemisolatie

Bij De Vries Isolatie gebruiken we een effectieve techniek voor bodemisolatie door de parels in de kruipruimte te blazen. Deze methode zorgt voor een gelijkmatige verspreiding van de parels, die zich perfect aanpassen aan de contouren van de bodem. Een unieke eigenschap van de parels is hun vermogen om te drijven, wat bijdraagt aan een effectieve isolatielaag, zelfs in vochtige omstandigheden. Deze aanpak verzekert een verbeterde thermische isolatie van de vloer, vermindert vochtproblemen en zorgt voor een gezonder woonklimaat.

Adviseur de Vries Isolatie

Binnen 24 uur een advies

Advies nodig?

Plan een telefoongesprek in, of boek een afspraak bij u thuis met één van onze adviseurs

Veelgestelde vragen over isoleren met EPS HR++ parels

Vragen die we regelmatig krijgen

We hebben de meest gestelde vragen van onze websitebezoekers en klanten verzameld en hier opgesomd voor jouw gemak.

De parels bieden superieure isolatiewaarden, zijn vochtbestendig en duurzaam, en verbeteren zowel het wooncomfort als de energie-efficiëntie van uw woning.

De parels worden met behulp van speciale apparatuur in de spouwmuur of kruipruimte geblazen, waarbij een bindmiddel zorgt voor een homogene, naadloze isolatielaag.

Ja, de parels zijn gemaakt van geëxpandeerd polystyreen, een materiaal dat recyclebaar is en bijdraagt aan de duurzaamheid van de isolatieoplossing.

Ja, door de kruipruimte met de parels te isoleren, wordt vocht tegengegaan, wat bijdraagt aan een drogere en gezondere leefomgeving.

De parels zijn zeer duurzaam en behouden hun isolatiewaarde over een lange periode, waardoor ze een eenmalige investering zijn die decennialang mee gaat.

Ervaringen van klanten

Ontdek wat de klanten van De Vries Isolatie vertellen

“Zeer goede voorlichting gekregen voor het plaatsen van de opdracht. Alle gemaakte afspraken zijn keurig en op tijd uitgevoerd. De werkzaamheden zijn zeer nauwgezet en in heel goed onderling overleg uitgevoerd. Werkzaamheden zijn heel netjes en zorgvuldig en vakbekwaam uitgevoerd.!


Logo Trustpilot met een groene ster

Jan, Zaandam

Goed advies en snel uitgevoerd!

“De Vries Isolatietechniek uitgenodigd voor advies en offerte. Naast De Vries ook een 3-tal andere bedrijven laten komen. Jeroen van De Vries was duidelijk en gaf goed advies. Tevens goed geïnformeerd over de subsidies. Gisteren is het isolatieteam de hele dag bezig geweest met dak-, vloer- en muurisolatie. Zeer enthousiaste, betrokken mensen die ook de tijd voor je nemen wanneer je vragen hebt. Alles is zeer netjes opgeleverd. Kortom we zijn zeer tevreden. Dat alles voor een scherp tarief!”


Logo Trustpilot met een groene ster

Martijn, Bussum

De Vries Isolatietechniek Hoofddorp

“Wij hebben een heel plezierige ervaring gehad met De Vries Isolatietechniek. Nico, Lauren en Jos hebben keihard gewerkt om onze vloer en onze spouwmuur binnen één dag te isoleren. Daarbij hebben ze problemen die ze tegenkwamen (bijvoorbeeld een onverwacht krappe kruipruimte) in goed overleg opgelost en ook heel secuur gewerkt (bijvoorbeeld precies de juiste kleur voeg zodat je de boorgaten in de muur niet ziet). Alles daarna netjes opgeruimd en netjes afgewerkt. Wat ons betreft een absolute aanrader – als we ooit nog meer isolatiewerk aan ons huis zouden hebben dan mag dit team het meteen komen doen.”


Logo Trustpilot met een groene ster

Karin, Zandvoort

Ouderwets Vakmanschap

“Super goede service! Hele vriendelijke Collega’s en alles conform afspraken.
Ze gaan netjes te werk en behandelen je huis alsof het hun eigen huis is. En zeer tevreden met het eindresultaat! Bedankt team De Vries Isolatietechniek”


Logo Trustpilot met een groene ster

Roy, Hoofddorp

Super goede service

Direct een offerte

Laat je gegevens achter en we gaan direct aan de slag met jouw offerte!

Plan direct een afspraak met één van onze adviseurs

Advies over een specifieke oplossing? Geef dit aan in de afspraak, dan koppelen we je direct aan de juiste adviseur.

Hidden

Volgende stappen: een e-mail add-on synchroniseren

Om het meeste uit je formulier te halen, raden wij je aan dit formulier te synchroniseren met een e-mail add-on. Voor meer informatie over je e-mail add-on opties, bezoek de volgende pagina: (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020). Belangrijk: verwijder deze tip voordat je het formulier publiceert.
Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Adres(Vereist)
Selecteer de dienst(en) die je nodig hebt...(Vereist)