fbpx
Het aanbrengen van biobased isolatie met Gramitherm door medewerker

Biobased isoleren

Groen isoleren, natuurlijk wonen: Jouw weg naar een duurzame toekomst

Waarom biobased isoleren?

Extra subsidie

€5,- per m2 extra aan subsidie met Biobased materiaal

Negatieve Co2 balans

Gramitherm absorbeert meer CO2 dan dat de productie-uitstoot.

100% duurzaam

Volledig hernieuwbaar, recyclebaar, milieuvriendelijk materiaal.

Goede geluidsabsorbtie

Vermindert geluid, verbetert akoestisch comfort binnenshuis.

Goed tegen kou en warmte

Uitstekende isolatie, zomer en winter.

Een aantal vlakken Gramitherm

100% biobased

Isolatie met Gramitherm

Gramitherm brengt natuurlijke isolatie naar een hoger niveau. Gemaakt van hernieuwbare grasvezels, biedt het een superieure thermische prestatie en vochtregulatie, waardoor het een milieuvriendelijk en duurzaam alternatief is voor traditionele isolatiematerialen. Met zijn positieve impact op het milieu en het vermogen om een gezond binnenklimaat te bevorderen, is Gramitherm de ideale keuze voor iedereen die bijdraagt aan een groenere toekomst zonder in te leveren op comfort en kwaliteit.

Het aanbrengen van biobased isolatie met Gramitherm door medewerker

Toepassingen

  • Dakisolatie: Gramitherm biedt uitstekende thermische prestaties voor zowel platte als hellende daken, waardoor het een ideaal materiaal is voor dakrenovatie of nieuwbouwprojecten die streven naar hoge duurzaamheidsnormen.
  • Binnengevelisolatie: Door zijn ademende eigenschappen en vermogen om vocht te reguleren, is Gramitherm perfect voor het isoleren van binnenmuren, waardoor een comfortabel en gezond binnenklimaat wordt gecreëerd.
  • Zoldervloerisolatie: Het aanbrengen van Gramitherm op zoldervloeren kan helpen de warmteverdeling in huis te optimaliseren en energieverlies aanzienlijk te verminderen, vooral in woningen met onverwarmde zolders.
  • Geluidsisolatie van muren: Naast de uitstekende thermische isolatie-eigenschappen biedt Gramitherm ook een goede geluidsisolatie, waardoor het een ideale oplossing is voor het verminderen van geluidsoverdracht tussen kamers of van buiten naar binnen.
  • Isolatie tussen dakspanten: Gramitherm kan efficiënt tussen dakspanten worden geplaatst om de thermische efficiëntie van het dak te verbeteren zonder de dakconstructie te verzwaren, waardoor het bijzonder geschikt is voor renovatieprojecten.
Adviseur De Vries Isolatie: Jonas

Vrijblijvend advies over Biobased isoleren?

Maak een afspraak met een adviseur!

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op

Veelgestelde vragen over Biobased isoleren

Vragen die we regelmatig krijgen

We hebben de meest gestelde vragen van onze websitebezoekers en klanten verzameld en hier opgesomd voor jouw gemak.

Gramitherm is uniek omdat het volledig is gemaakt van hernieuwbare grasvezels, wat resulteert in een CO2-negatieve productiebalans. Het biedt uitstekende thermische isolatie en geluidsabsorptie, terwijl het ook vocht reguleert voor een gezonder binnenklimaat.

Ja, Gramitherm kan worden gebruikt in zowel nieuwbouwprojecten als renovaties, inclusief toepassingen in daken, muren, en zoldervloeren, dankzij zijn veelzijdigheid en aanpasbaarheid aan verschillende bouwstijlen en -eisen.

Gramitherm draagt bij aan een beter milieu door gebruik te maken van “verloren” gras, een snel hernieuwbare bron, en meer CO2 op te nemen tijdens de groei dan dat er wordt uitgestoten tijdens de productie en het transport. Dit resulteert in een negatieve CO2-balans, wat helpt bij de strijd tegen klimaatverandering.

Ja, door de superieure isolatie-eigenschappen kan het gebruik van Gramitherm in uw huis bijdragen aan het verbeteren van het energielabel. Het vermindert de behoefte aan verwarming in de winter en koeling in de zomer, wat leidt tot een lager energieverbruik en lagere energiekosten.

Gramitherm wordt gemaakt door gras te drogen, te verwerken en te mengen met natuurlijke bindmiddelen, waarna het onder druk wordt gevormd tot isolatiepanelen. Dit proces benut hernieuwbare grondstoffen efficiënt en minimaliseert de ecologische voetafdruk.

Ervaringen van klanten

Ontdek wat de klanten van De Vries Isolatie vertellen

“De Vries Isolatietechniek uitgenodigd voor advies en offerte. Naast De Vries ook een 3-tal andere bedrijven laten komen. Jeroen van De Vries was duidelijk en gaf goed advies. Tevens goed geïnformeerd over de subsidies. Gisteren is het isolatieteam de hele dag bezig geweest met dak-, vloer- en muurisolatie. Zeer enthousiaste, betrokken mensen die ook de tijd voor je nemen wanneer je vragen hebt. Alles is zeer netjes opgeleverd. Kortom we zijn zeer tevreden. Dat alles voor een scherp tarief!”


Logo Trustpilot met een groene ster

Martijn, Bussum

De Vries Isolatietechniek Hoofddorp

“Na tel. Contact een inspectie van gevel en vloer laten uitvoeren. Binnen 2 maanden is de gevel geïsoleerd met EPS parels en de vloer met PIF thermokussens.
Werkzaamheden zijn binnen een dag uitgevoerd door vakkundige medewerkers.
Ik ben hier zeer tevreden over en kan De vries Isolatietechniek dan ook zeker aanbevelen.”


Logo Trustpilot met een groene ster

Theo, Zandvoort

Zeer tevreden over hun manier van werken

Goede communicatie, ook als er iets mis is gegaan in de planning. Vriendelijke en kundige werklui hebben naar tevredenheid de kruipruimte geïsoleerd en netjes foto’s gemaakt voor het aanvragen van subsidie. Helemaal top!


Logo Trustpilot met een groene ster

D Nieuwenhuijse, Naarden

Kruipruimte isolatie topper!

“Sympathieke mensen die vakkundig en keurig te werk gaan. Door omstandigheden heb ik de datum van vullen moeten verplaatsen en dit kon al binnen een paar weken zonder problemen. Twee dagen geleden is mijn spouw gevuld, op basis van hun advies hoe ik met de ruimte om moet gaan ga ik ervan uit dat het huis goed geïsoleerd is voor de toekomst.”


Logo Trustpilot met een groene ster

Derek, Diemen

Professionele vakmensen

“Heel fijn bedrijf, dat ik in mijn vorige huis al bodem- en spouwmuurisolatie had laten aanbrengen; dat beviel zo goed dat ik het in mijn nieuwe huis weer door hen wilde laten doen. De mensen zijn beschaafd, vriendelijk, werken netjes en secuur, houden zich aan afspraken en zijn zeer klant- en servicegericht. Je zou willen dat alle bedrijven zo waren! Ik kan ze alleen maar aanraden dus.”


Logo Trustpilot met een groene ster

Saskia, Haarlem

Heel fijn bedrijf, zeer aan te raden

“Niks dan lof over dit bedrijf. Na een zoektocht bij verschillende bedrijven op internet ben ik uitgekomen bij De Vries isolatietechniek. Gellieve niet te verwarren met een gelijknamige fa onder de naam de Vries installatietechniek. Telefonisch waren ze al uitermate vriendelijk. Na uitvoering kan ik niet anders concluderen dat ze zeer netjes en gestructureerd werken. Ze houden zich keurig aan de gemaakte afspraken zijn behulpzaam en punctueel. Verder zijn ze goed bereikbaar. Dit heb ik wel eens anders ervaren. Ze voorzien in een goed advies. Een aanrader!”


Logo Trustpilot met een groene ster

Lucien, Heerhugowaard

Een aanrader!

Direct een offerte

Laat je gegevens achter en we gaan direct aan de slag met jouw offerte!

Plan direct een afspraak met één van onze adviseurs

Advies over een specifieke oplossing? Geef dit aan in de afspraak, dan koppelen we je direct aan de juiste adviseur.

Hidden

Volgende stappen: een e-mail add-on synchroniseren

Om het meeste uit je formulier te halen, raden wij je aan dit formulier te synchroniseren met een e-mail add-on. Voor meer informatie over je e-mail add-on opties, bezoek de volgende pagina: (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020). Belangrijk: verwijder deze tip voordat je het formulier publiceert.
Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Adres(Vereist)
Selecteer de dienst(en) die je nodig hebt...(Vereist)