fbpx
Medewerker de Vries Isolatie tijdens het impregneren van een muur

Bescherm Je Woning Tegen Weersinvloeden

Gevel Impregneren

Direct een offerte of een afspraak bij u thuis met één van onze gecertificeerde adviseurs

Krijg 15 jaar garantie bij de Vries Isolatie

Voordelen van gevel impregneren

Verhoogde Bescherming en Langdurige Duurzaamheid

Vochtwering

Een geïmpregneerde gevel voorkomt dat regenwater en vocht de muren binnendringen. Dit helpt schimmel- en vochtproblemen binnen in huis te voorkomen.

Bescherming tegen Vervuiling

Door het impregneren van de gevel blijft vuil minder makkelijk aan de muren kleven, wat zorgt voor een schoner en netter uiterlijk van je woning.

Verlenging van de Levensduur

Bescherming tegen vocht en vuil zorgt ervoor dat de gevel minder snel slijt of beschadigd raakt, wat de levensduur van je gevel aanzienlijk verlengt.

Energie-efficiëntie

Een droge gevel heeft betere isolerende eigenschappen dan een vochtige gevel. Hierdoor draagt impregneren bij aan de energie-efficiëntie van je woning.

Onderhoudsvriendelijk

Gevels die geïmpregneerd zijn, zijn makkelijker schoon te maken en te onderhouden. Dit bespaart tijd en kosten op lange termijn.

Medewerker bezig met het impregneren van een gevel

Wat is gevel impregnatie?

Bescherming en Duurzaamheid voor Jouw Buitenmuren

Gevel impregneren is een techniek waarbij een speciale impregneermiddel op de buitenmuren van je huis wordt aangebracht. Dit middel dringt diep door in de poriën van het materiaal en vormt een onzichtbare beschermlaag die waterafstotend werkt. Hierdoor blijft je gevel ademend, maar wordt het beschermt tegen vocht, vuil en andere schadelijke invloeden van buitenaf.

Telefonische afspraak met een adviseur?

Plan vrijblijvend een telefonisch adviesgesprek in met een van onze adviseurs.

Ervaringen van klanten

Ontdek wat de klanten van De Vries Isolatie vertellen

“Heel fijn bedrijf, dat ik in mijn vorige huis al bodem- en spouwmuurisolatie had laten aanbrengen; dat beviel zo goed dat ik het in mijn nieuwe huis weer door hen wilde laten doen. De mensen zijn beschaafd, vriendelijk, werken netjes en secuur, houden zich aan afspraken en zijn zeer klant- en servicegericht. Je zou willen dat alle bedrijven zo waren! Ik kan ze alleen maar aanraden dus.”


Logo Trustpilot met een groene ster

Saskia, Haarlem

Heel fijn bedrijf, zeer aan te raden

“Zeer goede voorlichting gekregen voor het plaatsen van de opdracht. Alle gemaakte afspraken zijn keurig en op tijd uitgevoerd. De werkzaamheden zijn zeer nauwgezet en in heel goed onderling overleg uitgevoerd. Werkzaamheden zijn heel netjes en zorgvuldig en vakbekwaam uitgevoerd.!


Logo Trustpilot met een groene ster

Jan, Zaandam

Goed advies en snel uitgevoerd!

“Bijzonder vriendelijke en beleefde jongens,die de spouwmuren van mijn huis hebben geïsoleerd en achteraf alles netjes hebben geveegd en schoongemaakt.Top!”


Logo Trustpilot met een groene ster

Richard, Leiden

Top service!

“3 weken geleden hebben we contact opgenomen met verschillende bedrijven ivm het isoleren van de spouwmuren. Dit bedrijf, de vries isolatietechniek sprong er zeker bovenuit. Een goede uitleg en vriendelijke benadering en een gunstige prijsstelling. Ook via de mail goed contact gehad bij wat vragen die we nog hadden. Dus vandaag 2 juni zijn er 2 heren langs geweest. Goede kennis van zaken en heel fijn dat ze al tijd hadden om te isoleren. Hebben goed werk afgeleverd en werkten zorgvuldig en netjes. Alles werd ook weer keurig opgeruimd. Dus voor ons , super.”


Logo Trustpilot met een groene ster

Martine, Haarlem

Heel fijn bedrijf

“De Vries Isolatietechniek uitgenodigd voor advies en offerte. Naast De Vries ook een 3-tal andere bedrijven laten komen. Jeroen van De Vries was duidelijk en gaf goed advies. Tevens goed geïnformeerd over de subsidies. Gisteren is het isolatieteam de hele dag bezig geweest met dak-, vloer- en muurisolatie. Zeer enthousiaste, betrokken mensen die ook de tijd voor je nemen wanneer je vragen hebt. Alles is zeer netjes opgeleverd. Kortom we zijn zeer tevreden. Dat alles voor een scherp tarief!”


Logo Trustpilot met een groene ster

Martijn, Bussum

De Vries Isolatietechniek Hoofddorp

“Een zeer fijn bedrijf! De Vries Isolatechniek heeft bij ons de vloer en spouwmuur geïsoleerd. Echt een ontzettend leuk en hardwerkend team. Jeroen geeft duidelijk advies en denkt goed mee, communicatie met Laura verloopt zeer vlot en de jongens zijn vriendelijk en werken netjes! Eerlijke prijs, ook belangrijk. Niet verder zoeken, gewoon doen.”


Logo Trustpilot met een groene ster

Merel, Zaandam

Een zeer fijn bedrijf

Veelgestelde vragen

Vragen die we regelmatig krijgen over impregneren

Gevel impregneren is het aanbrengen van een speciale vloeistof of pasta op de buitenmuren van je woning om deze waterafstotend te maken. Dit voorkomt dat vocht de muren binnendringt, wat schimmelvorming en vorstschade kan veroorzaken. Bovendien blijft je gevel ademend en wordt deze beschermd tegen vuil en algen.

Bij Vries Isolatietechniek bieden we een garantie van 15 jaar op onze impregneerbehandelingen. Dit betekent dat je gevel gedurende deze periode optimaal beschermd blijft tegen vocht en vervuiling, mits de behandeling correct is uitgevoerd en goed wordt onderhouden.

De kosten van gevel impregneren variëren afhankelijk van de grootte en staat van de gevel, evenals het type impregneermiddel dat wordt gebruikt. Voor een nauwkeurige prijsopgave raden we aan een vrijblijvende offerte aan te vragen. Onze specialisten komen graag langs voor een inspectie en advies op maat.

Tekenen dat je gevel mogelijk geïmpregneerd moet worden, zijn onder andere vochtplekken op de binnenmuren, schimmelvorming, algen- en mosgroei op de buitenmuren, en verkleuring van het gevelmateriaal. Als je twijfelt, kun je altijd een van onze experts inschakelen voor een inspectie. Zij kunnen beoordelen of impregneren nodig is en je adviseren over de beste aanpak.

Verduurzamings-nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Illustratie van het aanleggen van vloerverwarming

Isolatie onder vloerverwarming, ja of nee?

Geplaatst op 16 juli 2024 door Arjo Blom

Moet ik nu wel of niet isoleren onder mijn vloerverwarming aanleggen? Het antwoord is een volmondig ja! Vloerverwarming verwarmt je vloer, maar zonder isolatie blijft de warmte niet lang …

Verder lezen

Isolatie als Eerste Stap naar een Duurzame Toekomst voor Sportverenigingen, Scholen en Maatschappelijk Vastgoed

Geplaatst op 24 juni 2024 door Roemer

Is uw sportvereniging, school of maatschappelijke vastgoed klaar voor de toekomst? In deze tijden van stijgende energiekosten en klimaatverandering is het essentieel om stappen te ondernemen …

Verder lezen
Medewerker de Vries Isolatie tijdens het impregneren van een muur

Het Belang van Gevel Impregneren: Bescherm Je Woning en Verleng de Levensduur

Geplaatst op 30 mei 2024 door Guillermo

Gevel impregneren is een vaak over het hoofd geziene maar cruciale stap in het onderhoud van je woning. Deze eenvoudige behandeling biedt tal van voordelen die verder gaan dan alleen het …

Verder lezen

Waarom Isoleren in de Zomer Slim is: Voordelen en Mogelijkheden

Geplaatst op 28 mei 2024 door Guillermo

Isoleren is niet alleen een verstandige keuze voor de wintermaanden, maar ook in de zomer biedt het tal van voordelen. Bij Vries Isolatietechniek begrijpen we dat een goed geïsoleerd huis je …

Verder lezen
Amsterdam in de avond

Nieuw: Subsidie voor Isolatie van Koophuizen onder € 370.000,- in Amsterdam

Geplaatst op 15 mei 2024 door Jeremy

Goed nieuws voor Amsterdamse huiseigenaren en Verenigingen van Eigenaren (VvE's)! Heb je een woning met een WOZ-waarde tot € 370.000,-? Dan kom je nu in aanmerking voor een aantrekkelijke …

Verder lezen
Energielabel met A+++ score

Verbeter je Energielabel met Isolatie

Geplaatst op 15 mei 2024 door Jeremy

Bij De Vries Isolatietechniek weten we hoe belangrijk het is om een goed energielabel voor je woning te hebben. Niet alleen zorgt een beter energielabel voor lagere energiekosten, maar het …

Verder lezen

Direct een offerte

Laat je gegevens achter en we gaan direct aan de slag met jouw offerte!

Plan direct een afspraak met één van onze adviseurs

Advies over een specifieke oplossing? Geef dit aan in de afspraak, dan koppelen we je direct aan de juiste adviseur.

Hidden

Volgende stappen: een e-mail add-on synchroniseren

Om het meeste uit je formulier te halen, raden wij je aan dit formulier te synchroniseren met een e-mail add-on. Voor meer informatie over je e-mail add-on opties, bezoek de volgende pagina: (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020). Belangrijk: verwijder deze tip voordat je het formulier publiceert.
Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Adres(Vereist)
Selecteer de dienst(en) die je nodig hebt...(Vereist)