fbpx

Dakisolatie

Direct een offerte of een afspraak bij u thuis met één van onze gecertificeerde adviseurs

Voordelen van Dakisolatie

Bespaar en verhoog het comfort in je woning!

Energiebesparing

Verminder uw energieverbruik en bespaar jaarlijks aanzienlijk op uw stookkosten.

Hoge ISDE Subsidie

Krijg tot wel 60% van de installatiekosten terug op dakisolatie.

Comfortverbetering

Ervaar een constantere temperatuur in huis, zowel in de winter als in de zomer.

Waardestijging van uw woning

Een goed geïsoleerd huis heeft een hogere waarde op de vastgoedmarkt.

Rol PIF isolatie

Dakisolatie met PIF thermokussens

  • Hoog Reflecterend Vermogen: PIF dakisolatie bestaat uit meerdere lagen met een reflecterende aluminium buitenlaag, die zonnewarmte terugkaatst en zo bijdraagt aan een koeler binnenklimaat in de zomer en behoud van warmte in de winter.
  • Lichte en Dunne Materiaalstructuur: Deze isolatie is opmerkelijk licht en dun, waardoor het gemakkelijk te hanteren en te installeren is, zelfs in complexe dakconstructies.
  • Water- en Dampdicht: Biedt uitstekende bescherming tegen water en wordt luchtdicht afgewerkt.
  • Uitstekende Isolatiewaarde: Ondanks de dunne structuur, biedt PIF isolatie een hoge thermische weerstand, wat leidt tot aanzienlijke energiebesparingen.
  • Duurzaam en Milieuvriendelijk: Gemaakt van recyclebare materialen, draagt PIF dakisolatie bij aan duurzame bouwpraktijken en vermindert het de ecologische voetafdruk van een gebouw.
Rol PIF Isolatie

Toepassingen:

  • Isolatie van Hellende Daken: Ideaal voor de isolatie van zowel nieuwe als bestaande hellende daken.
  • Renovatieprojecten: Vanwege de flexibiliteit en efficiëntie is PIF dakisolatie een uitstekende keuze voor het upgraden van de isolatie in renovatieprojecten.
  • Duurzame Bouw: Voor bouwprojecten met een focus op duurzaamheid en energie-efficiëntie biedt PIF-isolatie een effectieve oplossing die bijdraagt aan het verminderen van de ecologische impact.
Adviseur de Vries Isolatie

Binnen 24 uur een advies

Advies nodig over dakisolatie?

Plan een telefoongesprek in, of boek een afspraak bij u thuis met één van onze adviseurs

Veelgestelde vragen over dakisolatie

Vragen die we regelmatig krijgen

We hebben de meest gestelde vragen van onze websitebezoekers en klanten verzameld en hier opgesomd voor jouw gemak.

Dakisolatie is cruciaal omdat het een van de meest effectieve manieren is om de energie-efficiëntie van uw woning te verbeteren. Warmte stijgt op, en zonder goede isolatie kan tot 30% van de warmte in uw huis verloren gaan via het dak. Dakisolatie door De Vries Isolatietechniek helpt deze warmteverliezen te minimaliseren, waardoor uw energierekening verlaagt en uw wooncomfort toeneemt. Bovendien draagt het bij aan een duurzamere woning door de CO2-uitstoot te verminderen.

Wij bieden diverse isolatieoplossingen aan die geschikt zijn voor zowel platte als hellende daken, waaronder PIF isolatiefolie en Supafil Cavity 033 inblaaswol. Afhankelijk van de bouwtechnische eigenschappen van uw dak en uw persoonlijke voorkeuren, kunnen onze experts adviseren over de meest geschikte materialen en methoden voor uw specifieke situatie.

De installatietijd voor dakisolatie kan variëren afhankelijk van het type dak en de omvang van het project. Over het algemeen kan de isolatie van een gemiddeld dak binnen enkele dagen worden voltooid. Ons team werkt efficiënt en professioneel om de overlast voor u als bewoner tot een minimum te beperken.

Ja, de overheid biedt diverse subsidies en regelingen aan om energiebesparende maatregelen zoals spouwmuurisolatie te stimuleren. De Vries Isolatietechniek kan u adviseren over de meest actuele subsidies en hoe u deze kunt aanvragen, zodat u kunt profiteren van financiële voordelen die de kosten van de installatie verlagen.

De terugverdientijd van dakisolatie hangt af van verschillende factoren, zoals de gekozen isolatiematerialen, de huidige staat van uw dak, en uw gemiddelde energieverbruik. Over het algemeen zien de meeste huiseigenaren een terugverdientijd van 3 tot 7 jaar, dankzij de besparing op energiekosten. Onze specialisten kunnen een gedetailleerde analyse uitvoeren om u een persoonlijke schatting van de terugverdientijd te bieden.

Ervaringen van klanten

Ontdek wat de klanten van De Vries Isolatie vertellen

“Zeer goede voorlichting gekregen voor het plaatsen van de opdracht. Alle gemaakte afspraken zijn keurig en op tijd uitgevoerd. De werkzaamheden zijn zeer nauwgezet en in heel goed onderling overleg uitgevoerd. Werkzaamheden zijn heel netjes en zorgvuldig en vakbekwaam uitgevoerd.!


Logo Trustpilot met een groene ster

Jan, Zaandam

Goed advies en snel uitgevoerd!

“De Vries Isolatietechniek uitgenodigd voor advies en offerte. Naast De Vries ook een 3-tal andere bedrijven laten komen. Jeroen van De Vries was duidelijk en gaf goed advies. Tevens goed geïnformeerd over de subsidies. Gisteren is het isolatieteam de hele dag bezig geweest met dak-, vloer- en muurisolatie. Zeer enthousiaste, betrokken mensen die ook de tijd voor je nemen wanneer je vragen hebt. Alles is zeer netjes opgeleverd. Kortom we zijn zeer tevreden. Dat alles voor een scherp tarief!”


Logo Trustpilot met een groene ster

Martijn, Bussum

De Vries Isolatietechniek Hoofddorp

“Wij hebben een heel plezierige ervaring gehad met De Vries Isolatietechniek. Nico, Lauren en Jos hebben keihard gewerkt om onze vloer en onze spouwmuur binnen één dag te isoleren. Daarbij hebben ze problemen die ze tegenkwamen (bijvoorbeeld een onverwacht krappe kruipruimte) in goed overleg opgelost en ook heel secuur gewerkt (bijvoorbeeld precies de juiste kleur voeg zodat je de boorgaten in de muur niet ziet). Alles daarna netjes opgeruimd en netjes afgewerkt. Wat ons betreft een absolute aanrader – als we ooit nog meer isolatiewerk aan ons huis zouden hebben dan mag dit team het meteen komen doen.”


Logo Trustpilot met een groene ster

Karin, Zandvoort

Ouderwets Vakmanschap

“Super goede service! Hele vriendelijke Collega’s en alles conform afspraken.
Ze gaan netjes te werk en behandelen je huis alsof het hun eigen huis is. En zeer tevreden met het eindresultaat! Bedankt team De Vries Isolatietechniek”


Logo Trustpilot met een groene ster

Roy, Hoofddorp

Super goede service

Direct een offerte

Laat je gegevens achter en we gaan direct aan de slag met jouw offerte!

Plan direct een afspraak met één van onze adviseurs

Advies over een specifieke oplossing? Geef dit aan in de afspraak, dan koppelen we je direct aan de juiste adviseur.

Hidden

Volgende stappen: een e-mail add-on synchroniseren

Om het meeste uit je formulier te halen, raden wij je aan dit formulier te synchroniseren met een e-mail add-on. Voor meer informatie over je e-mail add-on opties, bezoek de volgende pagina: (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020). Belangrijk: verwijder deze tip voordat je het formulier publiceert.
Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Adres(Vereist)
Selecteer de dienst(en) die je nodig hebt...(Vereist)