Dakisolatie

Alle voordelen op een rijtje

Dak isoleren met PIF isolatie

PIF isolatie is een geavanceerde techniek om een gebouw beter te isoleren en het energieverbruik te verminderen. PIF isolatie is opgebouwd uit meerdere lagen warmte-reflecterend aluminium die op afstand worden gehouden door stevige luchtkussens. Elk element van dit materiaal draagt bij aan de isolerende eigenschappen ervan.

Waarom PIF?

Het belangrijkste kenmerk van PIF isolatie is het warmte-reflecterende aluminium. Dit materiaal heeft de unieke eigenschap om meer dan 90% van de warmte of koude terug te weerkaatsen naar de bron waar het vandaan komt. Hierdoor voorkomt het effectief dat warmte vanuit de woning naar buiten ontsnapt tijdens koude periodes, of dat hitte van buiten naar binnen komt tijdens warme periodes. Dit resulteert in een stabielere binnentemperatuur en een comfortabeler woonklimaat gedurende het hele jaar

Daarnaast maken de robuuste luchtkussens in de PIF isolatie het materiaal nog effectiever. De luchtkussens fungeren als isolerende buffers en beperken het warmteverlies door de stilstaande lucht die in de kussens wordt vastgehouden. Lucht heeft van nature een hoge weerstand tegen warmteoverdracht, waardoor het een uitstekende isolator is. De combinatie van het warmte-reflecterende aluminium en de isolerende luchtkussens zorgt ervoor dat PIF isolatie een zeer hoge isolatiewaarde heeft.

PIF isolatie plaatsen tegen uw dak

Het plaatsen van PIF isolatie tegen het dak heeft enkele voordelen. Allereerst minimaliseert het warmteverlies door de isolerende werking van het materiaal, waardoor de stookkosten kunnen worden verlaagd. Daarnaast verbetert het de energie-efficiëntie van de woning, wat kan leiden tot een vermindering van de CO2-uitstoot en een positieve impact kan hebben op het milieu. 

PIF-logo

Offerte aanvragen binnen 1 minuut

Hieronder kunt u uw offerte aanvraag doen. Voor eventuele vragen kunt u ook contact met ons opnemen via het nummer 023-2340070. of via de knop ”Direct chatten linksonderin (Whatsapp chat).
Type woning
Soort isolatie

Richard de Boer
Richard de Boer
@trustpilot
Lees verder
Bijzonder vriendelijke en beleefde jongens,die de spouwmuren van mijn huis hebben geïsoleerd en achteraf alles netjes hebben geveegd en schoongemaakt.Top!
Hans Ypma
Hans Ypma
@trustpilot
Lees verder
De mannen werkten zeer hard,goed,snel en netjes. Zeer beleefde en vrolijke mannen. Zeer goed aan te bevelen bedrijf!!
T. van den Akker
T. van den Akker
@trustoo
Lees verder
Stipt op tijd, zorgvuldig, meedenken met de klant, vriendelijk en voorkomend. Alles weer netjes achtergelaten.
Previous
Next

In 3 stappen naar een duurzame woning

1. Een offerte opvragen

U begint met het aanvragen van een vrijblijvende offerte. Dan nemen wij contract met u op voor het maken van een afspraak. Vervolgens komen wij bij u langs om een vrijblijvende offerte aan te bieden.

2. Datum inplannen

Mocht u overtuigd zijn kunt u de offerte online of per brief ondertekenen. Vervolgens nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor het uitvoeren van de werkzaamheden.

3. Uw huis geïsoleerd

Wij komen op de afgesproken datum langs, voeren de werkzaamheden uit en laten alles na afloop weer netjes achter. Nu bent u klaar om te besparen en te genieten van een geïsoleerd huis.

× Direct chatten