fbpx

PIF Thermokussens

Direct een offerte of een afspraak bij u thuis met één van onze gecertificeerde adviseurs

Voordelen van PIF

Bespaar en verhoog het comfort in je woning!

Isoleert beter

Hogere R-waardes dan PUR, glas- of steenwol.

Duurzaam

Rotvrij, volledig recyclebaar, en bestand tegen ongedierte en corrosie.

Veelzijdig

Geschikt voor vloeren, wanden, daken en meer, een veelzijdige isolatiekeuze.

Waterafstotend

Biedt uitstekend vochtgedrag door capillair, hygroscopisch en dampdicht te zijn​

Gecertificeerd PIF-Pro

Bij de Vries Isolatie zijn we gecertificeerd installateur van PIF, hiermee ben je verzekerd van kwaliteit!

PIF Thermokussens als dakisolatie

PIF thermokussens vormen een revolutionaire benadering voor dakisolatie. Deze geavanceerde isolatieoplossing, opgebouwd uit meerdere lagen warmtereflecterend aluminium en robuuste luchtkamers, biedt een uitzonderlijke thermische weerstand. Geschikt voor zowel hellende als platte daken, verbetert het de energie-efficiëntie van uw woning door het minimaliseren van warmteverlies. De unieke eigenschappen maken het niet alleen duurzaam en waterafstotend, maar ook hypoallergeen en volledig recyclebaar. PIF thermokussens zijn licht, flexibel en eenvoudig op maat te snijden, wat de installatie vereenvoudigt. Met PIF thermokussens kiest u voor een milieuvriendelijke, effectieve dakisolatie die bijdraagt aan een comfortabeler binnenklimaat en lagere energiekosten.

PIF Thermokussens als vloerisolatie

PIF thermokussens transformeren de isolatie van vloeren door een ongeëvenaarde barrière te vormen tegen koude optrek en warmteverlies, wat resulteert in een direct merkbare verbetering van het wooncomfort. Deze isolatiekussens leggen een isolerende laag onder uw vloer, waardoor de warmte in uw huis blijft en koude vloeren tot het verleden behoren. De reflecterende eigenschappen van de aluminiumlagen kaatsen warmte terug de ruimte in, wat de efficiëntie van uw verwarmingssysteem verhoogt en leidt tot lagere energierekeningen. Daarnaast zorgen de robuuste luchtkamers voor een effectieve geluidsdemping, waardoor loopgeluiden worden verminderd en een rustigere leefomgeving wordt gecreëerd.

Binnen 24 uur een advies

Advies nodig over isolatie met PIF Thermokussens?

Plan een telefoongesprek in, of boek een afspraak bij u thuis met één van onze adviseurs

Veelgestelde vragen over isoleren met PIF Thermokussens

Vragen die we regelmatig krijgen

We hebben de meest gestelde vragen van onze websitebezoekers en klanten verzameld en hier opgesomd voor jouw gemak.

PIF isolatie bestaat uit hoogwaardige thermokussens met meerdere lagen warmtereflecterend aluminium, ideaal voor isolatie van vloeren, daken en muren.

Ja, PIF thermokussens zijn duurzaam, volledig recyclebaar en bieden een lange levensduur met behoud van isolatiewaarde.

Absoluut, door de superieure isolatiewaarde verminderen PIF thermokussens warmteverlies, wat resulteert in lagere energiekosten.

PIF thermokussens zijn veelzijdig en geschikt voor een breed scala aan toepassingen in zowel nieuwe als bestaande woningen.

PIF isolatie is waterafstotend, dampdicht en hypoallergeen, wat bijdraagt aan een schoner en gezonder binnenklimaat.

Ervaringen van klanten

Ontdek wat de klanten van De Vries Isolatie vertellen

“Zeer goede voorlichting gekregen voor het plaatsen van de opdracht. Alle gemaakte afspraken zijn keurig en op tijd uitgevoerd. De werkzaamheden zijn zeer nauwgezet en in heel goed onderling overleg uitgevoerd. Werkzaamheden zijn heel netjes en zorgvuldig en vakbekwaam uitgevoerd.!


Auteursfoto placeholder

Jan, Zaandam

Goed advies en snel uitgevoerd!

“De Vries Isolatietechniek uitgenodigd voor advies en offerte. Naast De Vries ook een 3-tal andere bedrijven laten komen. Jeroen van De Vries was duidelijk en gaf goed advies. Tevens goed geïnformeerd over de subsidies. Gisteren is het isolatieteam de hele dag bezig geweest met dak-, vloer- en muurisolatie. Zeer enthousiaste, betrokken mensen die ook de tijd voor je nemen wanneer je vragen hebt. Alles is zeer netjes opgeleverd. Kortom we zijn zeer tevreden. Dat alles voor een scherp tarief!”


Auteursfoto placeholder

Martijn, Bussum

De Vries Isolatietechniek Hoofddorp

“Wij hebben een heel plezierige ervaring gehad met De Vries Isolatietechniek. Nico, Lauren en Jos hebben keihard gewerkt om onze vloer en onze spouwmuur binnen één dag te isoleren. Daarbij hebben ze problemen die ze tegenkwamen (bijvoorbeeld een onverwacht krappe kruipruimte) in goed overleg opgelost en ook heel secuur gewerkt (bijvoorbeeld precies de juiste kleur voeg zodat je de boorgaten in de muur niet ziet). Alles daarna netjes opgeruimd en netjes afgewerkt. Wat ons betreft een absolute aanrader – als we ooit nog meer isolatiewerk aan ons huis zouden hebben dan mag dit team het meteen komen doen.”


Auteursfoto placeholder

Karin, Zandvoort

Ouderwets Vakmanschap

“Super goede service! Hele vriendelijke Collega’s en alles conform afspraken.
Ze gaan netjes te werk en behandelen je huis alsof het hun eigen huis is. En zeer tevreden met het eindresultaat! Bedankt team De Vries Isolatietechniek”


Auteursfoto placeholder

Roy, Hoofddorp

Super goede service

Direct een offerte

Laat je gegevens achter en we gaan direct aan de slag met jouw offerte!

Plan direct een afspraak met één van onze adviseurs

Advies over een specifieke oplossing? Geef dit aan in de afspraak, dan koppelen we je direct aan de juiste adviseur.

Hidden

Volgende stappen: een e-mail add-on synchroniseren

Om het meeste uit je formulier te halen, raden wij je aan dit formulier te synchroniseren met een e-mail add-on. Voor meer informatie over je e-mail add-on opties, bezoek de volgende pagina: (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020). Belangrijk: verwijder deze tip voordat je het formulier publiceert.
Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Adres(Vereist)
Selecteer de dienst(en) die je nodig hebt...(Vereist)