Wij zijn de Vries isolatietechniek

Wij zijn de Vries Isolatietechniek en wij zijn een isolatiebedrijf dat gespecialiseerd is in het aanbrengen van spouwmuurisolatie. Ons doel is u als klant geld te laten besparen en tegelijkertijd het woongenot van uw huis te flink te verhogen.
Geen koude muren meer, geen koude vloer en dus geen koud huis meer. Ook werkt dit in de zomer weer andersom. Dan hou je de warmte buiten en kan je genieten van een koel huis.

Het isolatie product dat wij gebruiken zijn de zogenoemde EPS HR++ parels.
Dit is de beste in z’n soort en geeft daarom het beste rendement en heeft een erg lange levensduur. Ook zijn onze parels te gebruiken voor kruipruimte isolatie.

Wij brengen zo nodig ook kruipruimte ventilatie aan, zodat je kruipruimte ook nadat je huis geïsoleerd is goed kan blijven ventileren. Dit is erg belangrijk en word dan ook altijd aanbevolen.

Wij zijn zo overtuigd van ons product dat wij 20 JAAR GARANTIE geven.

Ook kan je bij ons terecht voor het laten impregneren van je woning.
Heb je bijvoorbeeld vochtige buitenmuren? Dan is impregneren wat voor jou.
Bij impregneren wordt er een laagje impregneer aangebracht op de buitenmuur die de poriën in de stenen vult. Dit maakt de muur dus waterafstotend.
De muur is dan goed beschermd tegen weersinvloeden en schimmel. Ook is bijvoorbeeld graffiti makkelijker te verwijderen van een geïmpregneerde muur.

 

Overtuigd? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Benieuwd naar de mogelijke besparing bij uw woning? 

Vul onderstaande gegevens in en u ontvangt binnen 24 uur een reactie. Uiteraard geheel vrijblijvend.

Type woning
Type isolatie