fbpx

Vloerisolatie

Direct een offerte of een afspraak bij u thuis met één van onze gecertificeerde adviseurs

Voordelen van Vloerisolatie

Bespaar en verhoog het comfort in je woning!

Hoogwaardige Isolatie

PIF thermokussens bieden door hun meerlaagse opbouw met warmtereflecterend aluminium een superieure thermische isolatie.

Veelzijdige Toepassing

Geschikt voor een breed scala aan vloertypes, inclusief beton en hout, zorgen PIF thermokussens voor een effectieve isolatieoplossing.

Duurzaamheid

Gemaakt van robuuste materialen, zijn PIF thermokussens rotvrij, volledig recyclebaar en bestand tegen ongedierte en corrosie.

Gezondheidsvoordelen

PIF thermokussens zijn hypoallergeen en stofvrij tijdens de installatie, wat bijdraagt aan een gezonder binnenklimaat.

Vloerisolatie met PIF

PIF thermokussens zijn een baanbrekende oplossing voor vloerisolatie, met hun unieke meerdere lagen van warmtereflecterend aluminium en robuuste luchtkamers. Deze innovatieve structuur biedt uitzonderlijke thermische isolatie, waardoor warmteverlies via de vloer aanzienlijk wordt verminderd. PIF is rotvrij, volledig recyclebaar, en biedt geen voedingsbodem voor ongedierte. Dankzij de hypoallergene eigenschappen en het feit dat er bij verwerking geen fijnstof vrijkomt, draagt PIF bij aan een gezonder binnenklimaat. Eenvoudig te installeren, flexibel en met een geringe dikte, is PIF een ideale keuze voor iedereen die zoekt naar efficiënte en duurzame vloerisolatie​​.

Binnen 24 uur een advies

Advies nodig over vloerisolatie?

Plan een telefoongesprek in, of boek een afspraak bij u thuis met één van onze adviseurs

Veelgestelde vragen over vloerisolatie

Vragen die we regelmatig krijgen

We hebben de meest gestelde vragen van onze websitebezoekers en klanten verzameld en hier opgesomd voor jouw gemak.

Bodemisolatie en vloerisolatie zijn beide methoden om de isolatie van een woning te verbeteren, maar ze richten zich op verschillende delen van de woning. Bodemisolatie wordt aangebracht op de bodem van de kruipruimte en is vooral gericht op het tegengaan van vocht en het verbeteren van de thermische isolatie van de bodem. Vloerisolatie daarentegen wordt direct onder de vloer aangebracht, wat zorgt voor een directe verbetering van de thermische isolatie van de leefruimtes. Dit zorgt voor warmere vloeren en een hoger wooncomfort.

Voor vloerisolatie kunnen diverse materialen worden gebruikt, waaronder PIF isolatiefolie, EPS-parels en isolatiechips. De keuze voor het materiaal hangt af van de specifieke situatie, zoals de beschikbare ruimte, de staat van de vloer, en persoonlijke voorkeuren met betrekking tot duurzaamheid en isolatiewaarde. De Vries adviseert u graag over het meest geschikte materiaal voor uw situatie.

Vloerisolatie kan op verschillende manieren worden aangebracht, afhankelijk van het type vloer en het gekozen isolatiemateriaal. Bij een houten vloer wordt het materiaal vaak tussen de vloerbalken aangebracht, terwijl bij een betonnen vloer het isolatiemateriaal op de onderkant van de vloer wordt gespoten of geplakt. De werkzaamheden kunnen meestal vanuit de kruipruimte worden uitgevoerd, wat de impact op uw dagelijkse leven minimaliseert.

De voordelen van vloerisolatie zijn onder meer:

  • Verhoging van het wooncomfort door eliminatie van koude trek en warmere vloeren.
  • Energiebesparing door minder warmteverlies, wat leidt tot lagere stookkosten.
  • Vermindering van vochtproblemen in huis, wat bijdraagt aan een gezonder binnenklimaat.
  • Mogelijke waardevermeerdering van uw woning door een beter energielabel.

De meeste woningen met een toegankelijke kruipruimte zijn geschikt voor vloerisolatie. De minimale hoogte van de kruipruimte voor effectieve isolatie is afhankelijk van het gekozen materiaal en de toe te passen methode. In sommige gevallen kan het nodig zijn om de kruipruimte eerst te laten aanpassen om voldoende werkruimte te creëren. De Vries voert graag een inspectie uit om de mogelijkheden voor uw woning te beoordelen.

Ervaringen van klanten

Ontdek wat de klanten van De Vries Isolatie vertellen

“Zeer goede voorlichting gekregen voor het plaatsen van de opdracht. Alle gemaakte afspraken zijn keurig en op tijd uitgevoerd. De werkzaamheden zijn zeer nauwgezet en in heel goed onderling overleg uitgevoerd. Werkzaamheden zijn heel netjes en zorgvuldig en vakbekwaam uitgevoerd.!


Jan, Zaandam

Goed advies en snel uitgevoerd!

“De Vries Isolatietechniek uitgenodigd voor advies en offerte. Naast De Vries ook een 3-tal andere bedrijven laten komen. Jeroen van De Vries was duidelijk en gaf goed advies. Tevens goed geïnformeerd over de subsidies. Gisteren is het isolatieteam de hele dag bezig geweest met dak-, vloer- en muurisolatie. Zeer enthousiaste, betrokken mensen die ook de tijd voor je nemen wanneer je vragen hebt. Alles is zeer netjes opgeleverd. Kortom we zijn zeer tevreden. Dat alles voor een scherp tarief!”


Martijn, Bussum

De Vries Isolatietechniek Hoofddorp

“Wij hebben een heel plezierige ervaring gehad met De Vries Isolatietechniek. Nico, Lauren en Jos hebben keihard gewerkt om onze vloer en onze spouwmuur binnen één dag te isoleren. Daarbij hebben ze problemen die ze tegenkwamen (bijvoorbeeld een onverwacht krappe kruipruimte) in goed overleg opgelost en ook heel secuur gewerkt (bijvoorbeeld precies de juiste kleur voeg zodat je de boorgaten in de muur niet ziet). Alles daarna netjes opgeruimd en netjes afgewerkt. Wat ons betreft een absolute aanrader – als we ooit nog meer isolatiewerk aan ons huis zouden hebben dan mag dit team het meteen komen doen.”


Auteursfoto placeholder

Karin, Zandvoort

Ouderwets Vakmanschap

“Super goede service! Hele vriendelijke Collega’s en alles conform afspraken.
Ze gaan netjes te werk en behandelen je huis alsof het hun eigen huis is. En zeer tevreden met het eindresultaat! Bedankt team De Vries Isolatietechniek”


Roy, Hoofddorp

Super goede service

Direct een offerte

Laat je gegevens achter en we gaan direct aan de slag met jouw offerte!

Plan direct een afspraak met één van onze adviseurs

Advies over een specifieke oplossing? Geef dit aan in de afspraak, dan koppelen we je direct aan de juiste adviseur.

Hidden

Volgende stappen: een e-mail add-on synchroniseren

Om het meeste uit je formulier te halen, raden wij je aan dit formulier te synchroniseren met een e-mail add-on. Voor meer informatie over je e-mail add-on opties, bezoek de volgende pagina: (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020). Belangrijk: verwijder deze tip voordat je het formulier publiceert.
Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Adres(Vereist)
Selecteer de dienst(en) die je nodig hebt...(Vereist)