Vloerisolatie

Alle voordelen op een rijtje

Vloerisolatie informatie

Vloerisolatie wordt tegen de onderkant van de vloer gemonteerd. Dit kan bij zowel houten vloeren als betonnen vloeren en kan op verschillende manieren worden aangebracht. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van speciale montage pinnen (PIF-thermodekens als vloerisolatie materiaal). Door het isoleren van uw vloer voorkomt u dat er warmte via de vloer verdwijnt naar de kruipruimte. Ook wordt optrekkend vocht voorkomen.

Vloerisolatie bedrijf bij u in de buurt

Wij zijn een isolatiebedrijf dat gespecialiseerd is in het aanbrengen van spouwmuur–, vloer- en bodemisolatie. Ons doel is u als klant geld te laten besparen en tegelijkertijd het woongenot van uw huis te flink te verhogen.
Geen koude muren meer, geen koude vloer en dus geen koud huis meer. Ook werkt dit in de zomer weer andersom. Dan blijft de warmte buiten en kunt u genieten van een koel huis.

Offerte aanvragen binnen 1 minuut

Hieronder kunt u uw offerte aanvraag doen. Voor eventuele vragen kunt u ook contact met ons opnemen via het nummer 023-2340070. of via de knop ”Direct chatten linksonderin (Whatsapp chat).
Type woning
Soort isolatie

Richard de Boer
Richard de Boer
@trustpilot
Lees verder
Bijzonder vriendelijke en beleefde jongens,die de spouwmuren van mijn huis hebben geïsoleerd en achteraf alles netjes hebben geveegd en schoongemaakt.Top!
Hans Ypma
Hans Ypma
@trustpilot
Lees verder
De mannen werkten zeer hard,goed,snel en netjes. Zeer beleefde en vrolijke mannen. Zeer goed aan te bevelen bedrijf!!
T. van den Akker
T. van den Akker
@trustoo
Lees verder
Stipt op tijd, zorgvuldig, meedenken met de klant, vriendelijk en voorkomend. Alles weer netjes achtergelaten.
Previous
Next

In 3 stappen naar een duurzame woning

1. Een offerte opvragen

U begint met het aanvragen van een vrijblijvende offerte. Dan nemen wij contract met u op voor het maken van een afspraak. Vervolgens komen wij bij u langs om een vrijblijvende offerte aan te bieden.

2. Datum inplannen

Mocht u overtuigd zijn kunt u de offerte online of per brief ondertekenen. Vervolgens nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor het uitvoeren van de werkzaamheden.

3. Uw huis geïsoleerd

Wij komen op de afgesproken datum langs, voeren de werkzaamheden uit en laten alles na afloop weer netjes achter. Nu bent u klaar om te besparen en te genieten van een geïsoleerd huis.

× Direct chatten