fbpx

Krijg €1000,- van de Rabobank om te isoleren!

Het Rabo Coöperatief Isolatiebudget

Wat is het Rabo Coöperatief Isolatiebudget en hoe werkt het?

Ben je klant bij Rabobank met een hypotheek en is het energielabel van je woning F of G? Dan heeft de Rabobank een aantrekkelijk aanbod voor je: het Rabo Coöperatief Isolatiebudget. Dit houdt in dat je zonder kosten een persoonlijk energieadvies krijgt om je woning duurzamer te maken, inclusief de bijwerking van je energielabel. De kosten hiervoor neemt de Rabobank voor zijn rekening. Als het energieadvies aantoont dat je woning label E, F, of G heeft, krijg je €1.000 als isolatiebudget, op voorwaarde dat je één of meer van de in het adviesrapport genoemde isolatiemaatregelen laat uitvoeren.

Hoe werkt het Rabo Coöperatief Isolatiebudget?

Als je eenmaal bent aangemeld voor het Rabo Coöperatief Isolatiebudget wordt je stap voor stap begeleid via het Hypotheekoverzicht in de Rabobank app.

Hoe werkt het Rabo Coöperatief Isolatiebudget?

De stappen

1

Aanmelden

Je ontvangt van Rabobank een uitnodiging via de berichteninbox van de Rabobank-app of een brief per post. Na ontvangst kun je je aanmelden. In het digitale bericht in de Rabobank-app vind je een aanmeldknop. Bij een brief per post kun je de QR-code scannen of direct naar www.rabobank.nl/isolatiebudget gaan.

2

Afspraak maken voor energieadvies

Na je aanmelding krijg je instructies over hoe je een afspraak kunt maken met een energieadviseur. Zodra de afspraak gepland is, zal de energieadviseur bij jou thuis komen om het energieadvies op te stellen.

3

Het energieadvies

Binnen enkele dagen na het bezoek van de energieadviseur ontvang je het energieadvies. Dit advies geeft inzicht in de verduurzamingsmogelijkheden van jouw woning, inclusief de kosten. Ook wordt het definitieve energielabel van jouw woning geregistreerd. Rabobank vergoedt de kosten voor dit advies.

4

Isoleren

Aan de hand van het energieadvies wordt duidelijk welk energielabel jouw huis heeft en of er nog isolatiewerkzaamheden mogelijk zijn. Als je besluit één of meerdere aanbevolen isolatiemaatregelen te laten uitvoeren, kom je in aanmerking voor een vergoeding van Rabobank.

5

Actualiseren energielabel

Na de isolatiewerkzaamheden werk je samen met de energieadviseur om jouw energielabel te actualiseren. Voor deze update worden geen kosten in rekening gebracht.

6

Aanvragen vergoeding

Na het actualiseren van jouw energielabel dien je bij Rabobank een aanvraag in voor de vergoeding. Rabobank zal vervolgens de vergoeding van €1.000 overmaken. Daarnaast kun je mogelijk aanspraak maken op subsidies vanuit de overheid.

Waarom klanten kiezen voor De Vries Isolatie

#1 op Trustpilot

Klanten beoordelen De Vries Isolatie als nummer 1 isolatiebedrijf van Nederland!

Snelle installatie

Wij installeren meestal binnen 2 weken. Vaak nog sneller.

Altijd de beste besparing

Onze duurzame oplossingen: maximaal voordeel voor milieu en portemonnee.

Compleet advies

Wij kijken naar meer dan alleen isolatie. Onze adviseurs hebben kennis van alles met betrekking tot verduurzaming van jouw woning!

Gecertificeerd Isolatiebedrijf

Onze Insula-certificering en PIF-Pro status garanderen topkwaliteit voor jouw isolatie!

Ervaringen van klanten

Ontdek wat de klanten van De Vries Isolatie vertellen

“Niks dan lof over dit bedrijf. Na een zoektocht bij verschillende bedrijven op internet ben ik uitgekomen bij De Vries isolatietechniek. Gellieve niet te verwarren met een gelijknamige fa onder de naam de Vries installatietechniek. Telefonisch waren ze al uitermate vriendelijk. Na uitvoering kan ik niet anders concluderen dat ze zeer netjes en gestructureerd werken. Ze houden zich keurig aan de gemaakte afspraken zijn behulpzaam en punctueel. Verder zijn ze goed bereikbaar. Dit heb ik wel eens anders ervaren. Ze voorzien in een goed advies. Een aanrader!”


Auteursfoto placeholder

Lucien, Heerhugowaard

Een aanrader!

“Heel fijn bedrijf, dat ik in mijn vorige huis al bodem- en spouwmuurisolatie had laten aanbrengen; dat beviel zo goed dat ik het in mijn nieuwe huis weer door hen wilde laten doen. De mensen zijn beschaafd, vriendelijk, werken netjes en secuur, houden zich aan afspraken en zijn zeer klant- en servicegericht. Je zou willen dat alle bedrijven zo waren! Ik kan ze alleen maar aanraden dus.”


Auteursfoto placeholder

Saskia, Haarlem

Heel fijn bedrijf, zeer aan te raden

“Sympathieke mensen die vakkundig en keurig te werk gaan. Door omstandigheden heb ik de datum van vullen moeten verplaatsen en dit kon al binnen een paar weken zonder problemen. Twee dagen geleden is mijn spouw gevuld, op basis van hun advies hoe ik met de ruimte om moet gaan ga ik ervan uit dat het huis goed geïsoleerd is voor de toekomst.”


Auteursfoto placeholder

Derek, Diemen

Professionele vakmensen

Onze kruipruimte was eigenlijk te laag volgens de norm om te isoleren maar de vries isolatietechniek heeft hier toch een oplossing voor gevonden. Super nette mensen, fijn contact met de backoffice. Reageren snel en klantvriendelijk


Auteursfoto placeholder

Ingelise, Krommenhoek

Super fijne pragmatische partij

Goede communicatie, ook als er iets mis is gegaan in de planning. Vriendelijke en kundige werklui hebben naar tevredenheid de kruipruimte geïsoleerd en netjes foto’s gemaakt voor het aanvragen van subsidie. Helemaal top!


D Nieuwenhuijse, Naarden

Kruipruimte isolatie topper!

Firma was super netjes aan het werk. ze hebben de kruipruimte geïsoleerd en na afloop alles netjes opgeruimd. personeel was ook behoorlijk vriendelijk


Auteursfoto placeholder

Joep, Lisse

Firma was super netjes aan het werk

Direct een offerte

Laat je gegevens achter en we gaan direct aan de slag met jouw offerte!

Plan direct een afspraak met één van onze adviseurs

Advies over een specifieke oplossing? Geef dit aan in de afspraak, dan koppelen we je direct aan de juiste adviseur.

Hidden

Volgende stappen: een e-mail add-on synchroniseren

Om het meeste uit je formulier te halen, raden wij je aan dit formulier te synchroniseren met een e-mail add-on. Voor meer informatie over je e-mail add-on opties, bezoek de volgende pagina: (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020). Belangrijk: verwijder deze tip voordat je het formulier publiceert.
Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Adres(Vereist)
Selecteer de dienst(en) die je nodig hebt...(Vereist)