fbpx

Enverifoam

Direct een offerte of een afspraak bij u thuis met één van onze gecertificeerde adviseurs

Voordelen van Enverifoam

Bespaar en verhoog het comfort in je woning!

Upgrade

Ideaal voor het na-isoleren voor woningen waar de bestaande isolatie is verouderd.

Naadloos

Vult alle naden en kieren perfect op voor optimale isolatieprestaties.

Snelle Installatie

Kunnen snel en zonder grote ingrepen in de woning worden aangebracht.

Flexibel

Geschikt voor krappe spouwbreedtes, ideaal voor elke woning.

Enverifoam voor spouwmuurisolatie

EnveriFoam biedt een geavanceerde oplossing voor spouwmuurisolatie met zijn unieke open-celstructuur schuim. Geschikt voor buitengevels, dakhellingen en holle plafonds, transformeert EnveriFoam van vloeistof naar schuim na applicatie, bereikt elke kier voor optimale afdichting zonder te plakken of te zwellen. Dit zorgt voor de beste isolatiewaarden, met een milieuvriendelijke aanpak door het gebruik van lucht in plaats van CFK’s. Waterafstotend, dampdoorlatend, en geurneutraal, EnveriFoam voldoet aan brandveiligheidsnormen en is ideaal voor zowel nieuwe isolatie als het herstellen van oude, via kleine openingen in het voegwerk. Het resultaat is een volledig homogene isolatielaag, effectief zelfs in smalle spouwbreedtes, wat herstel goedkoper maakt dan volledige vervanging.

Binnen 24 uur een advies

Advies nodig over isolatie met EnveriFoam?

Plan een telefoongesprek in, of boek een afspraak bij u thuis met één van onze adviseurs

Veelgestelde vragen over isoleren met EnveriFoam

Vragen die we regelmatig krijgen

We hebben de meest gestelde vragen van onze websitebezoekers en klanten verzameld en hier opgesomd voor jouw gemak.

EnveriFoam is een innovatief open-cel schuimisolatiemiddel, ideaal voor spouwmuurisolatie, dakhellingen en holle plafonds.

EnveriFoam wordt als vloeistof in de spouwmuur gegoten en expandeert dan tot schuim, waardoor het alle kieren en naden vult.

Ja, EnveriFoam gebruikt lucht voor expansie, bevat geen CFK’s, is waterafstotend, dampdoorlatend, en geurneutraal.

Ja, EnveriFoam is zeer geschikt voor het herstellen of aanvullen van bestaande spouwmuurisolatie zonder deze te verwijderen.

EnveriFoam biedt een homogene dekking, ook in smalle spouwbreedtes, en is waterafstotend en dampdoorlatend voor een gezonder binnenklimaat.

Ervaringen van klanten

Ontdek wat de klanten van De Vries Isolatie vertellen

“Zeer goede voorlichting gekregen voor het plaatsen van de opdracht. Alle gemaakte afspraken zijn keurig en op tijd uitgevoerd. De werkzaamheden zijn zeer nauwgezet en in heel goed onderling overleg uitgevoerd. Werkzaamheden zijn heel netjes en zorgvuldig en vakbekwaam uitgevoerd.!


Auteursfoto placeholder

Jan, Zaandam

Goed advies en snel uitgevoerd!

“De Vries Isolatietechniek uitgenodigd voor advies en offerte. Naast De Vries ook een 3-tal andere bedrijven laten komen. Jeroen van De Vries was duidelijk en gaf goed advies. Tevens goed geïnformeerd over de subsidies. Gisteren is het isolatieteam de hele dag bezig geweest met dak-, vloer- en muurisolatie. Zeer enthousiaste, betrokken mensen die ook de tijd voor je nemen wanneer je vragen hebt. Alles is zeer netjes opgeleverd. Kortom we zijn zeer tevreden. Dat alles voor een scherp tarief!”


Auteursfoto placeholder

Martijn, Bussum

De Vries Isolatietechniek Hoofddorp

“Wij hebben een heel plezierige ervaring gehad met De Vries Isolatietechniek. Nico, Lauren en Jos hebben keihard gewerkt om onze vloer en onze spouwmuur binnen één dag te isoleren. Daarbij hebben ze problemen die ze tegenkwamen (bijvoorbeeld een onverwacht krappe kruipruimte) in goed overleg opgelost en ook heel secuur gewerkt (bijvoorbeeld precies de juiste kleur voeg zodat je de boorgaten in de muur niet ziet). Alles daarna netjes opgeruimd en netjes afgewerkt. Wat ons betreft een absolute aanrader – als we ooit nog meer isolatiewerk aan ons huis zouden hebben dan mag dit team het meteen komen doen.”


Auteursfoto placeholder

Karin, Zandvoort

Ouderwets Vakmanschap

“Super goede service! Hele vriendelijke Collega’s en alles conform afspraken.
Ze gaan netjes te werk en behandelen je huis alsof het hun eigen huis is. En zeer tevreden met het eindresultaat! Bedankt team De Vries Isolatietechniek”


Auteursfoto placeholder

Roy, Hoofddorp

Super goede service

Direct een offerte

Laat je gegevens achter en we gaan direct aan de slag met jouw offerte!

Plan direct een afspraak met één van onze adviseurs

Advies over een specifieke oplossing? Geef dit aan in de afspraak, dan koppelen we je direct aan de juiste adviseur.

Hidden

Volgende stappen: een e-mail add-on synchroniseren

Om het meeste uit je formulier te halen, raden wij je aan dit formulier te synchroniseren met een e-mail add-on. Voor meer informatie over je e-mail add-on opties, bezoek de volgende pagina: (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020). Belangrijk: verwijder deze tip voordat je het formulier publiceert.
Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Adres(Vereist)
Selecteer de dienst(en) die je nodig hebt...(Vereist)