Waarom uw huis laten isoleren door De Vries isolatietechniek?

U wilt uw huis isoleren en bent op zoek naar de juiste partij voor deze investering. Als familiebedrijf zit het isoleren in onze genen. Oprichter Jeroen de Vries heeft in een korte tijd meerdere familieleden kunnen enthousiasmeren om hun steentje bij te dragen naar een beter milieu en binnen het bedrijf.

De solide basis van de Vries isolatietechniek bestaat uit een hecht team van broers en zussen. Jeroen zorgt samen met broer Matthijs voor de uitvoer werkzaamheden terwijl zus Laura alle taken achter de schermen voor haar rekening neemt. Samen zijn zij niet alleen een goed geoliede machine maar maken hun belofte altijd waar: Professioneel, efficiënt & snel!
Ieder met zijn eigen specialisatie, dragen wij zorg voor het zo snel en efficiënt mogelijk isoleren van woningen, bedrijven en andere panden in Nederland. Matthijs is onze offerte specialist en Jeroen steekt graag zijn handen uit de mouwen.

De solide basis van De Vries isolatietechniek bestaat uit een hecht team van broers en zussen.

In contact met De Vries Isolatietechniek

Bij vragen hoort u bij ons geen keuzemenu of geautomatiseerd bandje, Laura staat iedereen persoonlijk te woord en zorgt dat alle afspraken efficiënt worden ingepland.

Het team groeit mee met het bedrijf! Ons team bestaat ondertussen uit meerdere collega’s.
Wilt u uw vloer isoleren met gespoten hardschuim? Jeroen & Nico zijn beide gediplomeerd en hebben uw vloer in een mum van tijd geïsoleerd. Hun expertise reikt echter verder dan vloerisolatie. Het huis isoleren doen zij van onder tot boven, bij dakisolatie ook aan het juiste adres!

Uw vloer isoleren met PIF ( warmtedekens opgehangen onder de vloer ), dat nemen Roy en Paul graag voor hun rekening. Een fijne oplossing voor vloer isolatie.
Naast dakisolatie, vloerisolatie zijn wij ook gespecialiseerd in spouwmuurisolatie. Jos is onze specialist op het gebied van spouwmuur isolatie. ‘’teamwork makes the dream work’’. Spouwmuurisolatie gebeurt altijd in teams van 2 collega’s.

Bodemisolatie, het isoleren van de bodem is een kracht van het gehele team. Naast onze specialismen zijn wij Insula gecertificeerd. Insula richt zich op het onafhankelijk en onpartijdig aantonen, bewaken en verbeteren van de kwaliteit van isolatieproducten in toepassing en verwerking. Zodat iedereen een goed eindproduct krijgt!

Wilt u meer informatie ontvangen over de diverse mogelijkheden voor vloerisolatie, dakisolatie, spouwmuurisolatie? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag!
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

× Direct chatten