Binnen één dag uw woning goed geïsoleerd

Van bodem tot spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie is een voordelige manier van isoleren. Het wordt van buitenaf aangebracht en geeft dus geen rommel in huis. Ook zijn de werkzaamheden vaak binnen een dag voor elkaar!

EPS HR++ parels

Het product dat wij gebruiken is de EPS HR++ parel. EPS staat voor Expanded Polystyreen. Dat zijn kleine balletjes die samen met lijm in de spouwmuur worden gespoten. Een kubieke meter EPS parels bevat miljoenen balletjes.

 

EPS parels hebben een hoop voordelen. De parels hebben een zeer hoge isolatiewaarde, zijn milieuvriendelijk, dampdoorlatend, duurzaam en onschadelijk voor de gezondheid.

Vloerisolatie

Vloerisolatie wordt tegen de onderkant van de vloer gemonteerd. Dit kan bij zowel houten vloeren als betonnen vloeren en kan op verschillende manieren worden aangebracht. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van speciale montage pinnen (PIF-thermodekens). Door het isoleren van uw vloer voorkomt u dat er warmte via de vloer verdwijnt naar de kruipruimte. Ook wordt optrekkend vocht voorkomen.

Bodemisolatie

Bodemisolatie is isolatie dat op de bodem van de kruipruimte wordt aangebracht. Deze manier van isoleren wordt vaak toegepast in vochtige en/of krappe kruipruimtes. Mocht de vloer van uw huis vochtig zijn of er staat zelfs een laagje water in de kruipruimte dan raden wij u onze bodemisolatie aan. Bij onze aanpak van bodemisolatie gebruiken wij isolatiechips of HR++parels. Het voordeel van onze bodemisolatie is dat deze met het grondwater mee stijgen en mee dalen.

Insula certificering

Wij zijn aangesloten bij Insula Certificatie. 

Dit betekend dat wij onaangekondigd worden gecontroleerd op het juist aanbrengen van spouwmuurisolatie, of wij de juiste werkwijze hanteren en/of de juiste materialen gebruiken.

Insula richt zich op het onafhankelijk en onpartijdig aantonen, bewaken en verbeteren van de kwaliteit van isolatieproducten in haar toepassing en de verwerking daarvan, met als doel dat de opdrachtgever een goed eindproduct krijgt. Hierdoor bent u gegarandeerd van kundige en vakbekwame organisatie.

Meer informatie kunt u vinden op:

www.insula-certificatie.nl

In 3 stappen naar een duurzame woning

1. Een offerte opvragen

U begint met het aanvragen van een vrijblijvende offerte. Dan nemen wij contract met u op voor het maken van een afspraak. Vervolgens komen wij bij u langs om een vrijblijvende offerte aan te bieden.

2. Datum inplannen

Mocht u overtuigd zijn kunt u de offerte online of per brief ondertekenen. Vervolgens nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor het uitvoeren van de werkzaamheden.

3. Uw huis geïsoleerd

Wij komen op de afgesproken datum langs, voeren de werkzaamheden uit en laten alles na afloop weer netjes achter. Nu bent u klaar om te besparen en te genieten van een geïsoleerd huis.

Vraag hier binnen 1 minuut uw vrijblijvende offerte aan

Hieronder kunt u uw offerte aanvraag doen. Voor eventuele vragen kunt u contact met ons opnemen via het nummer 023-2340070. Ook zijn wij bereikbaar via Whatsapp chat.
Type woning
Soort isolatie
× Direct chatten