De vries Gevelonderhoud logo

De Vries Gevelonderhoud: Uw partner voor duurzaam gevelbeheer.

Onze gevelonderhoud diensten

Wij zijn gespecialiseerd in het herstellen en vernieuwen van gevels, en in het bijzonder in het vochtstralen van gevels. Met behulp van geavanceerde technieken en materialen zorgen wij ervoor dat uw gevel weer straalt als nooit tevoren.

Vochtstralen is een effectieve methode om hardnekkig vuil, aanslag en verfresten van uw gevel te verwijderen. Deze techniek maakt gebruik van een combinatie van water en een speciaal straalmiddel, dat onder lage druk op de gevel wordt gespoten. Hierdoor wordt het oppervlak grondig gereinigd, zonder dat dit schade toebrengt aan de gevel.

Naast vochtstralen bieden wij ook diensten aan zoals het uithakken van voegen en het plaatsen van nieuwe voegen. Het uithakken van voegen is nodig wanneer de bestaande voegen beschadigd, verouderd of aangetast zijn. Door het uithakken van de voegen kunnen we een solide basis creëren voor het aanbrengen van nieuwe voegen.

Het plaatsen van nieuwe voegen is een cruciale stap in het behoud van de gevel. Goed geplaatste voegen zorgen niet alleen voor een mooie uitstraling, maar ook voor bescherming tegen vocht, kou en andere weersinvloeden. Onze ervaren vakmensen zorgen voor een nauwkeurige uitvoering en een duurzaam resultaat.

Bij ons staat kwaliteit voorop. We werken met hoogwaardige materialen en hanteren een professionele werkwijze om ervoor te zorgen dat uw gevel in topconditie blijft. Ons team van experts staat klaar om uw gevelonderhoudsproject met zorg en precisie uit te voeren.

 

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Wij kijken ernaar uit om uw gevel weer in volle glorie te herstellen!

De vries Gevelonderhoud logo

Vul uw gegevens binnen 1 minuut in:

Hieronder kunt u uw offerte aanvraag doen. Voor eventuele vragen kunt u ook contact met ons opnemen via het nummer 023-2340070. of via de knop ”Direct chatten linksonderin (Whatsapp chat).
Kees Fabers
Kees Fabers
@trustpilot
Lees verder
Leuke jongens. Ze hebben eerst de spouwmuren van mijn huis geïsoleerd en daarna de gevel gereinigd, mooie aanvulling.
Hans Kerstens
Hans Kerstens
@trustpilot
Lees verder
De mannen werkten zeer hard,goed,snel en netjes. Aanzicht van het huis is gelijk een stuk frisser. Zeer goed aan te bevelen bedrijf!!
Previous
Next
× Direct chatten